Chrupiące jajka onsen z kapustą

4.0 4 avaliações
Preparação 15min
Total 2h
6 porcji

Ingredientes

  • 100 g panierki panko (patrz wskazówka)
  • 1000 g wody
  • 6 jajek w temp. pokojowej
  • olej do głębokiego smażenia
  • 4 - 5 liści białej kapusty drobno posiekane
  • 6 łyżek sosu teriyaki do skropienia (patrz wskazówka)
  • 1 czerwona papryczka chili, świeża cienko pokrojona, do dekoracji
  • kolendra, świeża tylko liście, do dekoracji

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 porcję

Sódio 821.4 mg
Proteína 11.3 g
Energia 827.6 kJ / 197.8 kcal
Gordura 6.4 g
Fibra 1.8 g
Gordura saturada 1.8 g
Hidratos de carbono 23.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...