Dispositivos e acessórios
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
water to cover
-
onion cut into quarters100 g
-
fresh parsley plus extra leaves chopped to garnish4 - 5 sprigs
-
red capsicum cut into pieces (4 cm)100 g
-
green capsicum cut into pieces (4 cm)50 g
-
eggplant cut into pieces (3 cm)100 g
-
dried mushrooms15 g
-
garlic clove1
-
sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
smoked paprika3 pinches
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes200 g
-
Parmesan cheese grated ,to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
467.8 mg
Proteína
3.8 g
Energia
807.1 kJ /
192.9 kcal
Gordura
12.8 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
17.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (TM5)
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
"Moussaka" bowl
45min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Nenhuma avaliação
Chicken and avocado risoni salad
40min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1h
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Warm wasabi potato salad
30min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Tex-Mex chicken casserole
45min