Dispositivos e acessórios
Pasta with tomato, bacon and mushroom
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into cubes (2 cm)40 g
-
shortcut bacon rashers cut into strips200 g
-
fresh mushrooms cut into slices100 g
-
canned tomatoes375 g
-
cream200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
water300 g
-
sea salt to season1 pinch
-
dried fettuccine (curly edge)300 g
-
fresh basil leaves torn into pieces5
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
741 mg
Proteína
26.9 g
Energia
2437.1 kJ /
582.5 kcal
Gordura
24 g
Fibra
4.6 g
Gordura saturada
13.9 g
Hidratos de carbono
66.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Outdoor eating and camping
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
"Marry me" chicken pasta
35min
Udon with chicken and mushrooms
50min
Chilli and cheese nachos
35min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Smash burger taco
40min
Quick and easy pork noodles
20min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1h 5min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Macaroni carbonara
30min
Filo chicken pie
45min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min