Versões compatíveis
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
600
g zucchini, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 1 ½ tsp sea salt
- 600 g chicken breast fillets, cut in strips (3 cm)
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp plain flour
- 5 sprigs fresh parsley
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 - 2 piece lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
- 25 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 150 g leek
- 40 g lemon juice
- 1 tsp Chicken stock paste
- 100 g water
- 250 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp paprika
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2383.3 kJ / 569.6 kcal
- Proteína
- 42.5 g
- Hidratos de carbono
- 17.1 g
- Gordura
- 36.7 g
- Gordura saturada
- 18.3 g
- Fibra
- 3 g
- Sódio
- 1003.3 mg
Receitas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Chicken pad thai
55min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Tandoori chicken pizza
1 godz. 30 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Easy lamb hotpot
2h
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10 min
Curried sausages
40min
JJ's 2-step chicken curry
45min
"Marry me" chicken pasta
30 min