Dispositivos e acessórios
Ossobuco Milanese
Preparação 20min
Total 3h 25min
6 portions
Ingredientes
Gremolata
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
lemon zest only, white pith1
Ossobuco
-
extra virgin olive oil plus an extra 3 tbsp20 g
-
brown onion cut into quarters200 g
-
celery stalks cut into pieces100 g
-
carrot cut into pieces100 g
-
water250 g
-
white wine200 g
-
canned chopped tomatoes (400 g can)1 can
-
Beef stock paste (see Tips)2 tsp
-
tomato paste50 g
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
ossobuco (see Tips)6 pieces
-
plain flour to dust
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Risotto alla Milanese
-
warm water400 g
-
saffron2 - 3 pinches
-
Parmesan cheese40 g
-
eschalot30 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
salted butter40 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine60 g
-
stock paste of choice (see Tips)20 g
-
water350 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
538.6 mg
Proteína
69.4 g
Energia
3923 kJ /
937.6 kcal
Gordura
46.5 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
16.2 g
Hidratos de carbono
55.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beef and feta koftas
1h 30min
"Marry me" chicken pasta
35min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Zesty Green Goddess Power Salad
20min
Roasted fennel dip
35min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Portuguese bread
3h 30min