Dispositivos e acessórios
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
Broccoli pesto
-
garlic clove1
-
broccoli broken into florets50 g
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
136.7 mg
Proteína
5.2 g
Energia
1100.2 kJ /
263 kcal
Gordura
24.7 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
6.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (TM5)
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Gluten free shortbread
1h 35min
Spice cake with caramel pecan glaze
45min
Sunday lamb roast
Nenhuma avaliação
Steamed snapper, black beans and rice
1h 10min
Char siu pork bao
2h 10min
Chopped Asian Salad
20min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Fugazza sliced onion pizza
2h
Power green smoothie
5min
Miso corn purée with almond ricotta
3h 20min
Salmon and mushroom rice
40min
Chilli and cheese nachos
35min