Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total)
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 1 leek, white part only, cut into quarters (approx. 160 g)
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g buckwheat
- 100 g verjuice or dry white wine
- 750 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into halves
- 100 g roasted unsalted cashew nuts
- 30 g pepitas or sunflower seeds
- 50 g fresh goat's cheese, crumbled
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4171 kJ / 993 kcal
- Proteína
- 63.7 g
- Hidratos de carbono
- 65.5 g
- Gordura
- 51.9 g
- Gordura saturada
- 13.1 g
- Fibra
- 8.4 g
- Sódio
- 2135.9 mg
Receitas alternativas
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Warm cabbage dish
15 Min
Cucumber soup with prawn skewers
Nenhuma avaliação
Tapioca fruit cereal
24 Std. 15 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Nenhuma avaliação
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 Min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 godz. 5 min
Sauerkraut salad
10 Min
Turmeric fish
30 Min
Ukrainian borscht
35min