Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Yoghurt dressing
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 200 g yoghurt
- 50 g tahini
- ½ lemon, juice only
Salmon
- 1000 g water
- 1 fresh boneless salmon fillet (approx. 1 kg), skin on
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp olive oil
Walnut crumble
- 80 g walnuts
- 20 g fresh coriander, leaves only (approx. 1 bunch)
- 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 - 2 fresh long red chillies, deseeded if preferred and cut into halves
- ¼ brown onion
- 30 g lemon juice
- 1 tsp sumac
- 2 tsp oil
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1810.9 kJ / 431.2 kcal
- Proteína
- 31.6 g
- Hidratos de carbono
- 3 g
- Gordura
- 32.1 g
- Gordura saturada
- 5.2 g
- Fibra
- 3.1 g
- Sódio
- 289.1 mg
Receitas alternativas
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2sa 50 dk
Raw cauliflower tabouli
30 Min
Prawn saganaki with feta
35min
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2 Std. 30 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min