Dispositivos e acessórios
Samke harra
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Tahini sauce
-
pine nuts40 g
-
olive oil for frying
-
garlic cloves2
-
tahini (see Tips)120 g
-
lemon juice50 g
-
warm water150 g
-
chilli powder¼ tsp
-
sea salt½ - 1 tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
Steamed fish
-
olive oil1 tbsp
-
skinless snapper fillets (approx. 4 fillets)600 - 700 g
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to season
-
freshly ground pepper to season
-
water500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped for garnishing2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
768.9 mg
Proteína
43.2 g
Energia
1930.1 kJ /
459.6 kcal
Gordura
30.4 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
3.9 g
Hidratos de carbono
1.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Varoma: Global flavours
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mexican chicken soup
30min
Lentil and mint salad
3h 55min
Tuna empanadas
2h
Curried cauliflower salad
40min
Veal involtini
35min
Zucchini, Brie and basil soup
35min
Crab briks
55min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Turmeric fish
30min
Lamb Kibbeh
1h 30min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30min
Garlic prawns
25min