
Dispositivos e acessórios
Samke harra
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
Tahini sauce
-
pine nuts40 g
-
olive oil for frying
-
garlic cloves2
-
tahini (see Tips)120 g
-
lemon juice50 g
-
warm water150 g
-
chilli powder¼ tsp
-
sea salt½ - 1 tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
Steamed fish
-
olive oil1 tbsp
-
skinless snapper fillets (approx. 4 fillets)600 - 700 g
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt to season
-
freshly ground pepper to season
-
water500 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped for garnishing2 sprigs
Nutrição por 1 portion
Energia
459.6 kcal /
1930.1 kJ
Proteína
43.2 g
Gordura
30.4 g
Hidratos de carbono
1.3 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
3.9 g
Sódio
768.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Varoma: Global flavours
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia