Dispositivos e acessórios
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
Spiralized vegetables
-
Lebanese cucumber trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
-
daikon peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)½
-
carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
-
zucchini peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
Sesame miso dressing
-
sesame seeds60 g
-
caster sugar40 g
-
miso paste50 g
-
soy sauce40 g
-
sesame oil40 g
-
grapeseed oil35 g
-
rice wine vinegar50 g
-
smoked salmon150 g
-
cherry tomatoes cut into half120 g
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
dried chilli flakes Korean (optional)¼ tsp
-
nori sheets Korean and toasted, torn into pieces3
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1297.7 mg
Proteína
13.7 g
Energia
1702.4 kJ /
406.9 kcal
Gordura
28.9 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
26.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (TM5)
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Ginisang ampalaya (Sautéed bitter gourd)
Nenhuma avaliação
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
25h
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50min
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Smoked salmon terrine
24h 25min
Freeform bread with filling
1h 35min
Tandoori paneer pizza
1h 30min
Linguine marinara
30min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Basic cheesecake
10h