
Dispositivos e acessórios
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Preparação 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
Spiralized vegetables
-
Lebanese cucumber trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
-
daikon peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)½
-
carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
-
zucchini peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1
Sesame miso dressing
-
sesame seeds60 g
-
caster sugar40 g
-
miso paste50 g
-
soy sauce40 g
-
sesame oil40 g
-
grapeseed oil35 g
-
rice wine vinegar50 g
-
smoked salmon150 g
-
cherry tomatoes cut into half120 g
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
dried chilli flakes Korean (optional)¼ tsp
-
nori sheets Korean and toasted, torn into pieces3
Nutrição por 1 portion
Energia
406.9 kcal /
1702.4 kJ
Proteína
13.7 g
Gordura
28.9 g
Hidratos de carbono
26.2 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
3.8 g
Sódio
1297.7 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Spiralize your life (TM5)
17 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia