Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)

Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)

Nenhuma avaliação
Preparação 5min
Total 10min
4 portions

Ingredientes

Spiralized vegetables
  • Lebanese cucumber trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    1
  • daikon peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    ½
  • carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    1
  • zucchini peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
    1
Sesame miso dressing
  • sesame seeds
    60 g
  • caster sugar
    40 g
  • miso paste
    50 g
  • soy sauce
    40 g
  • sesame oil
    40 g
  • grapeseed oil
    35 g
  • rice wine vinegar
    50 g
  • smoked salmon
    150 g
  • cherry tomatoes cut into half
    120 g
  • fresh chives finely chopped
    10 sprigs
  • dried chilli flakes Korean (optional)
    ¼ tsp
  • nori sheets Korean and toasted, torn into pieces
    3

Nutrição por 1 portion

Energia 406.9 kcal / 1702.4 kJ
Proteína 13.7 g
Gordura 28.9 g
Hidratos de carbono 26.2 g
Fibra 5 g
Gordura saturada 3.8 g
Sódio 1297.7 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo