Versões compatíveis
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g button mushrooms
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 300 g fresh silverbeet, stalks removed and roughly chopped
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g ricotta
- 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 60 g water
- 4 fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
- 50 g mozzarella, grated
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Nutrição
- por 4 portions
- Energia
- 5830 kJ / 1390 kcal
- Proteína
- 68 g
- Hidratos de carbono
- 110 g
- Gordura
- 69 g
- Gordura saturada
- 28 g
- Fibra
- 31 g
- Sódio
- 1420 mg
Receitas alternativas
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Zucchini cheddar slice
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 Min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 Min
Warm satay bowl
1h 10min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1sa 40 dk