
Versões compatíveis
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 400 g button mushrooms
- 20 g extra virgin olive oil plus extra to grease
- 300 g fresh silverbeet stalks removed and roughly chopped
- 1 onion cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g ricotta
- 400 g canned diced tomatoes no-added salt
- 2 tsp Vegetable stock paste salt free (see Tips)
- 60 g water
- 4 fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
- 50 g mozzarella grated
- fresh basil leaves only, to garnish
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 347.5 kcal / 1457.5 kJ
- Proteína
- 17 g
- Gordura
- 17.3 g
- Hidratos de carbono
- 27.5 g
- Fibra
- 7.8 g
- Gordura saturada
- 7 g
- Sódio
- 355 mg
Receitas alternativas
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35min
Sweet potato lentil pie
50min
Creamy miso mushroom udon
45min
15-minute noodles
15min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Mushroom and kale risotto
55min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30min