Dispositivos e acessórios
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Preparação 1h
Total 2h 40min
12 sneetje
Ingredientes
Chocoladecakejes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten60 gram
-
kristalsuiker250 g
-
eieren8
-
zelfrijzende bloem170 g
-
cacaopoeder, ongezoet80 g
-
zout2 snuifjes
Crème en gezouten karamelvulling
-
vloeibare karamel100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
zeezout aanpassen aan smaak1 theelepel
-
room, min. 30% vet680 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Sódio
440.4 mg
Proteína
8.4 g
Energia
2153.4 kJ /
514.7 kcal
Gordura
36.6 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
21.7 g
Hidratos de carbono
43.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Volcano Steak Burgers
Nenhuma avaliação
Ananas Dessert met Meringue
25min
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Nenhuma avaliação
Rugelach met pistache-halva
Nenhuma avaliação
Mini kaneelbroodjes op een stokje
1h 30min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Basis karamel
25min
Vegan red velvet cupcakes
4h
Pistache Kunafa Brownie
Nenhuma avaliação
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nenhuma avaliação
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Nenhuma avaliação
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Nenhuma avaliação