Dispositivos e acessórios
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Preparação 1h
Total 2h 40min
12 sneetje
Ingredientes
Chocoladecakejes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten60 gram
-
kristalsuiker250 g
-
eieren8
-
zelfrijzende bloem170 g
-
cacaopoeder, ongezoet80 g
-
zout2 snuifjes
Crème en gezouten karamelvulling
-
vloeibare karamel100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
zeezout aanpassen aan smaak1 theelepel
-
room, min. 30% vet680 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Sódio
440.4 mg
Proteína
8.4 g
Energia
2153.4 kJ /
514.7 kcal
Gordura
36.6 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
21.7 g
Hidratos de carbono
43.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tarte Tatin
2h
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Nenhuma avaliação
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Nenhuma avaliação
Regenboog Veggie Pizza
Nenhuma avaliação
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Nenhuma avaliação
Vegan mini cheesecakes
4h 30min
Wit Brood
Nenhuma avaliação
Volcano Steak Burgers
Nenhuma avaliação
Romige Feta Dip
Nenhuma avaliação
Portugees crème brûlée
25min
Brusselse Wafels
1h