Dispositivos e acessórios
Zoute karamel en Chocolade Brownie Taart
Preparação 1h
Total 2h 40min
12 sneetje
Ingredientes
Chocoladecakejes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes, plus extra voor het invetten60 gram
-
kristalsuiker250 g
-
eieren8
-
zelfrijzende bloem170 g
-
cacaopoeder, ongezoet80 g
-
zout2 snuifjes
Crème en gezouten karamelvulling
-
vloeibare karamel100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
zeezout aanpassen aan smaak1 theelepel
-
room, min. 30% vet680 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Sódio
440.4 mg
Proteína
8.4 g
Energia
2153.4 kJ /
514.7 kcal
Gordura
36.6 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
21.7 g
Hidratos de carbono
43.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nenhuma avaliação
Crème brûlée op Portugese wijze
Nenhuma avaliação
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nenhuma avaliação
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nenhuma avaliação
Gebakken buns
Nenhuma avaliação
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Miso carbonara udon noedels
25min
Dubai Chocolate Tiramisu
Nenhuma avaliação
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Pistache Moelleux
30min