Dispositivos e acessórios
Groene biscuittaart
Preparação 40min
Total 3h
10 sneetje
Ingredientes
Sponscake
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) om in te vetten
-
eieren8
-
suiker240 g
-
4 tl vanilline suikervanillesuiker, huisgemaakt2 tl
-
patisseriebloem plus extra voor bloem240 gram
-
bakpoeder (zie tip)1 tl
-
zout2 snuifjes
-
voedingskleurstof groen, in poedervorm (zie tip)
Crème en citroenmengsel
-
water180 g
-
citroensap, vers geperst50 - 70 g
-
fruit groen (bijv. kruisbessen, kiwischijfjes, druivenhelften)200 - 250 g
-
mascarpone gekoeld500 g
-
room, min. 30% vet gekoeld500 g
-
poedersuiker50 g
-
muntblad, vers om te versieren
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 sneetje
Sódio
324.1 mg
Proteína
10.9 g
Energia
2548.8 kJ /
609.2 kcal
Gordura
39.5 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
22.4 g
Hidratos de carbono
54.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Nenhuma avaliação
Volcano Steak Burgers
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Nenhuma avaliação
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Nenhuma avaliação
Hummus
5min
Champagne gelei
Nenhuma avaliação
Pancake muffins met banaan en chocolade
30min
Scandinavische hamburger
4h 10min
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Nenhuma avaliação
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Miso Udon Noedels
20min
Dubai Chocolate Tiramisu
Nenhuma avaliação