Dispositivos e acessórios
Béchamelsaus
Preparação 5min
Total 15min
1 pot
Ingredientes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen2 - 4 snuifje
-
nootmuskaat, gemalen2 - 4 snuifje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 pot
Sódio
1672 mg
Proteína
41 g
Energia
6332 kJ /
1511 kcal
Gordura
103 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
62 g
Hidratos de carbono
106 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Verse Tomatensoep
30min
Appelmuffins
40min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Nenhuma avaliação
Spaghetti Bolognese
40min
Bolognesesaus
1h 15min
Bechamelsaus
15min
Mosselen met Frietjes
45min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Aardappelpuree
45min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Bechamelsaus
15min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min