Dispositivos e acessórios
Pompoensoep
Preparação 15min
Total 35min
4 porties
Ingredientes
-
olie10 g
-
verse gember10 g
-
vruchtvlees van pompoen in stukken400 g
-
aardappelen in stukken100 g
-
rauwe cashewnoten50 g
-
zout plus extra naar smaak½ tl
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
water750 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
4 g
Energia
592 kJ /
141 kcal
Gordura
9 g
Fibra
2.9 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Het basiskookboek
174 Receitas
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Broccolisoep
15min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Aardappel-preisoep
40min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Nenhuma avaliação
Aardappelpuree
45min
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min
Groentensoep
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min