Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 g olie
- 10 g verse gember
- 400 g vruchtvlees van pompoen, in stukken
- 100 g aardappelen, in stukken
- 50 g rauwe cashewnoten
- ½ tl zout, plus extra naar smaak
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 750 g water
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 592 kJ / 141 kcal
- Proteína
- 4 g
- Hidratos de carbono
- 12 g
- Gordura
- 9 g
- Fibra
- 2.9 g
Receitas alternativas
Groentensoep
35 Min
Romige courgettensoep
25min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Aardappel-preisoep
40 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Brood en tomatensoep, opgerolde spinazieomelet en gestoomde ratatouillegroenten
1h 5min
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1 Std.
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Nenhuma avaliação
Romige tomatensoep
25min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Nenhuma avaliação
Broccolisoep
15min