Dispositivos e acessórios
Broccolisoep
Preparação 5min
Total 15min
4 porties
Ingredientes
-
sjalot (± 60 g), gehalveerd1
-
olijfolie30 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
water450 g
-
gedroogde tijm en iets meer om op smaak te brengen½ tl
-
geitenkaas verkruimeld200 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
broccoliroosjes gestoomd (zie tip)450 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
342.5 mg
Proteína
12.8 g
Energia
1038.7 kJ /
248.3 kcal
Gordura
18.5 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
8.5 g
Hidratos de carbono
10.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Batch Cooking & Meal Prep
12 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Courgettesoep met munt
35min
XXL - Pompoensoep
50min
Pompoensoep
35min
Mysterieuze soep
45min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Broccolisoep met volkoren croutons
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Romige tomatensoep
25min
Romige courgettensoep
25min
Aardappel-preisoep
40min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Zachte wortelsoep met venkel
40min