Dispositivos e acessórios
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
Preparação 10min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
ui gehalveerd50 g
-
peterselie, vers (bladeren en deel van de stengel)3 - 4 takjes
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)300 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
zout1 tl
-
bruine suiker10 g
-
gedroogde chilivlokken2 snuifjes
-
kalfsescalope/lapje500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
27.9 g
Energia
1021.1 kJ /
244.1 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.3 g
Hidratos de carbono
9.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nenhuma avaliação
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Nenhuma avaliação
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Rijst met kip en champignons
30min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Risottata met kip en champignons
40min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min