Dispositivos e acessórios
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
Preparação 10min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
ui gehalveerd50 g
-
peterselie, vers (bladeren en deel van de stengel)3 - 4 takjes
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)300 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
zout1 tl
-
bruine suiker10 g
-
gedroogde chilivlokken2 snuifjes
-
kalfsescalope/lapje500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
27.9 g
Energia
1021.1 kJ /
244.1 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.3 g
Hidratos de carbono
9.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Butter Chicken
1h
Vegan Lasagne met Linzen
Nenhuma avaliação
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Pad Thai
45min
Rijst met kip en champignons
30min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nenhuma avaliação
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Spaghetti carbonara
30min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min