Dispositivos e acessórios
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
Preparação 10min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
ui gehalveerd50 g
-
peterselie, vers (bladeren en deel van de stengel)3 - 4 takjes
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)300 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
zout1 tl
-
bruine suiker10 g
-
gedroogde chilivlokken2 snuifjes
-
kalfsescalope/lapje500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
27.9 g
Energia
1021.1 kJ /
244.1 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.3 g
Hidratos de carbono
9.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza met parmaham en walnoten
Nenhuma avaliação
Omelet Caprese
30min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Nenhuma avaliação
Butter Chicken
1h
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nenhuma avaliação
Miso Udon Noedels
20min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Pikante Kip met Kokosrijst
Nenhuma avaliação
Rijst met kip en champignons
30min