Dispositivos e acessórios
Quick Rise Basic Bread
Preparação 10min
Total 45min
10 slices
Ingredientes
-
water140 g
-
extra virgin olive oil plus extra to brush45 g
-
dried yeast active2 ¼ tsp
-
all purpose white flour255 g
-
salt¾ tsp
-
all purpose white flour to dust
-
salt, coarse to sprinkle, (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
221.7 mg
Proteína
39 g
Energia
1778.6 kJ /
425.1 kcal
Gordura
11.6 g
Fibra
24.9 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
56.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is Always Room at Our TABLE
22 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Three Egg French Omelet
30min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
25min
Homemade toasted muesli
30min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30min
Mango sorbet
2min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h
Portuguese bread
3h 30min