Dispositivos e acessórios
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil25 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (opcional) (adjust to taste)1 pinch
-
bacon bits (opcional)100 g
-
canned button mushrooms drained, cut in slices80 g
-
tomato sauce350 g
-
water450 g
-
spaghetti300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
803.2 mg
Proteína
11.3 g
Energia
1492 kJ /
356 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
60.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Lemon Garlic Chicken
30min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Crystal Sweet Potato Mooncake
1h 40min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1h 25min
Singapore Chilli Crab
50min
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45min
Singapore Laksa
55min
Ravioli Broth with Beef
30min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Curry Fish Head
Nenhuma avaliação
Gambas
10min