Dispositivos e acessórios
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
Preparação 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
olive oil25 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (opcional) (adjust to taste)1 pinch
-
bacon bits (opcional)100 g
-
canned button mushrooms drained, cut in slices80 g
-
tomato sauce350 g
-
water450 g
-
spaghetti300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
803.2 mg
Proteína
11.3 g
Energia
1492 kJ /
356 kcal
Gordura
7.6 g
Fibra
3.8 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
60.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Brinjal
40min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Tomato and mushroom spaghetti
30min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Char Kway Teow
25min
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40min
Sesame Chicken Mee Sua
40min
Ayam Masak Kicap
40min
Buttermilk Chicken
1h 10min
Mee Goreng Mamak
20min