Dispositivos e acessórios
Creamy Coconut Dhal
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions cut in halves240 g
-
fresh green chillies deseeded1 - 2
-
tomatoes cut in quarters150 g
-
red lentils250 g
-
coconut milk400 g
-
ground turmeric1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
2 tsp white mustard seedsblack mustard seeds2 tsp
-
water300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock powder homemade or store-bought½ tsp
-
120 g fresh spinach leaves, coarsely choppedbaby spinach leaves coarsely chopped120 g
-
fresh coriander leaves coarsely chopped, to garnish2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20.5 g
Energia
1967.8 kJ /
470.3 kcal
Gordura
15.4 g
Hidratos de carbono
55.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chopped Asian Salad
20min
Vegan bolognese
50min
Chicken and Mushroom Rice
30min
Sweet potato lentil pie
50min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Vegetarian nuggets
30min
Traditional minestrone
45min
Bean ratatouille with halloumi
30min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min