Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Rosemary Ice Puff Pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter, frozen and cut in pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
Pumpkin and Lentil Filling
- unsalted butter, for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils, rinsed and drained
- 460 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin, cut into pieces (2 cm)
- whole milk, for brushing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1812 kJ / 431 kcal
- Proteína
- 11 g
- Hidratos de carbono
- 42 g
- Gordura
- 22 g
- Fibra
- 7 g
Receitas alternativas
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Baby-friendly Butternut and Kidney Bean Quesadillas
45 Min
Butterbean and Feta Burgers
1 Std. 30 Min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25 min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Breakfast sausages
1h 5min
Vegan Bean Burgers
1 Std. 20 Min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20 min
Lentil bolognese
30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min