
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Rosemary Ice Puff Pastry
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 90 g ice cubes
- 180 g unsalted butter frozen and cut in pieces
- 200 g plain flour
- 1 tsp fine sea salt
Pumpkin and Lentil Filling
- unsalted butter for greasing
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 1 carrot (approx. 250 g), thinly sliced into rounds
- ¼ tsp dried rosemary
- 2 sprigs fresh thyme leaves only
- ¼ tsp dried fennel seeds
- 150 g red lentils rinsed and drained
- 460 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g pumpkin cut into pieces (2 cm)
- whole milk for brushing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 431 kcal / 1812 kJ
- Proteína
- 11 g
- Gordura
- 22 g
- Hidratos de carbono
- 42 g
- Fibra
- 7 g
Receitas alternativas
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Potato fritter burgers with spinach
35min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Vegetarian Chilli
35min
Lentil Moussaka
3h 30min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Sweet Potato and Butter Bean Falafel Flatbreads with Broad Bean Houmous
50min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Coconut and Spinach Dahl
50min