Dispositivos e acessórios
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
Preparação 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil150 g
-
hard-boiled eggs4
-
Serrano ham (opcional) cut in pieces100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
ripe tomatoes (teardrop, pear or in vine), cut in pieces1000 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)150 g
-
30 g apple cider vinegarsherry vinegar30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1074.3 mg
Proteína
13.6 g
Energia
1799.2 kJ /
430 kcal
Gordura
30.8 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Date and Oat Drink
20min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Date and Nut Balls
20min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1h 30min
Blueberry Jam
45min
Sugar-free layered lamingtons
55min
Lemon Rice
15min
Gingerbread Milkshake
5min
Portuguese Bread (Pão de água)
2h 45min
Dairy-free Mocha Ice Cream
8h 5min
Stale Bread Lasagne
1h 45min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min