Dispositivos e acessórios
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
Preparação 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil150 g
-
hard-boiled eggs4
-
Serrano ham (opcional) cut in pieces100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
ripe tomatoes (teardrop, pear or in vine), cut in pieces1000 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)150 g
-
30 g apple cider vinegarsherry vinegar30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1074.3 mg
Proteína
13.6 g
Energia
1799.2 kJ /
430 kcal
Gordura
30.8 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72h 30min
Broccoli and Cheddar Soup
45min
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Nenhuma avaliação
Alcohol-free Berry Mojito
5min
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20min
Spooky Spaghetti and Meatballs
Nenhuma avaliação
Indonesian red spice paste
45min
Indonesian yellow spice paste
40min
Molten chocolate cake
45min
Mushroom Stock Paste
1h 35min
Onion Tart
1h
Popcorn Verrines
1h 30min