Dispositivos e acessórios
Geode Cake
Preparação 1h 30min
Total 4h
24 portion
Ingredientes
Candy crystals
-
sugar500 g
-
glucose syrup2 tbsp
-
food colouring violet4 points of a knife
-
water2140 g
-
vinegar60 g
Cakes
-
butter room temperature, in pieces, plus extra for greasing400 g
-
sugar400 g
-
salt½ tsp
-
natural vanilla extract1 tbsp
-
eggs6
-
unsweetened cocoa powder75 g
-
baking powder1 tbsp
-
cake flour350 g
-
mascarpone cheese chilled450 g
-
whipping cream (min. 30% fat), chilled450 g
-
caster sugar150 g
Filling cream
-
ripe mango flesh cut in pieces (2 cm)500 g
-
chocolate chips2 tbsp
Decoration
-
fondant white750 - 1000 g
-
icing sugar to sprinkle
-
food colouring gold2 - 3 points of a knife
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 portion
Sódio
76.2 mg
Proteína
5.4 g
Energia
2799 kJ /
669 kcal
Gordura
31 g
Fibra
1.1 g
Gordura saturada
19 g
Hidratos de carbono
93.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Nenhuma avaliação
Roasted banana affogato
29h
Corn Pudding - Pastelera de Choclo
1h
Pastelera de choclo (corn pudding)
1h
Hoisin Honey BBQ Sauce
30min
Sicilian Iced Coffee
4h 10min
White chocolate pistachio shake
Nenhuma avaliação
Baklava Cheesecake
Nenhuma avaliação
Baked Vanilla Cheesecake
13h 25min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25min
Prawn Chive Dumplings
1h 30min