Dispositivos e acessórios
Green Ombre Naked Cake
Preparação 40min
Total 3h
10 slices
Ingredientes
Sponge cake
-
butter to grease
-
eggs8
-
sugar240 g
-
2 tsp homemade vanilla sugarnatural vanilla extract1 tsp
-
cake flour plus extra for dusting240 g
-
baking powder (see tip)1 tsp
-
salt2 pinches
-
green food colouring powdered (see tip)
Cream and soaking
-
water180 g
-
freshly squeezed lemon juice50 - 70 g
-
fruit green (e.g. gooseberries, kiwi slices, grape halves)200 - 250 g
-
mascarpone cheese chilled500 g
-
whipping cream (min. 30% fat), chilled500 g
-
icing sugar50 g
-
fresh mint leaves only, to decorate
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
324.1 mg
Proteína
10.9 g
Energia
2548.8 kJ /
609.2 kcal
Gordura
39.5 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
22.4 g
Hidratos de carbono
54.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Matcha and mango frozen yoghurt
18h 25min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Blueberry jam
35min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15min
Honey citron tea
1h 45min
Taramasalata
15min
Mini triple layer bundts
35min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Pour Over Coffee
5min
Creamy yoghurt ice cream
24h 10min