Dispositivos e acessórios
Browned Pork Rice
Preparação 20min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
-
olive oil40 g
-
pork shoulder loin cut in pieces (2-3 cm)200 - 250 g
-
white wine60 g
-
yellow onion cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
garlic clove½ - 1
-
red capsicum cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
green capsicum cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
ground paprika½ - 1 tsp
-
meat stock cube (for 0.5 l)½
-
short-grained rice150 g
-
water200 g
-
salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1442.2 mg
Proteína
30.6 g
Energia
3102 kJ /
741 kcal
Gordura
34.9 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
68.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Work Magic out of Simple Things
37 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Caribbean Wraps
50min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
1h 10min
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45min
Baked Pork Loin with Rice
1h 20min
Spaghetti Carbonara
40min
Browned Pork Rice
1h
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1h 30min
Pistachio Cream Pasta
30min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20min
Calzone Napoletano
1h 40min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
4h 55min