Dispositivos e acessórios
Browned Pork Rice
Preparação 20min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
-
olive oil40 g
-
pork shoulder loin cut in pieces (2-3 cm)200 - 250 g
-
white wine60 g
-
yellow onion cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
garlic clove½ - 1
-
red capsicum cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
green capsicum cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
ground paprika½ - 1 tsp
-
meat stock cube (for 0.5 l)½
-
short-grained rice150 g
-
water200 g
-
salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1442.2 mg
Proteína
30.6 g
Energia
3102 kJ /
741 kcal
Gordura
34.9 g
Fibra
1.8 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
68.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Work Magic out of Simple Things
37 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
"Marry Me" Chicken Pasta
30 dk
Big Mac Style Wraps
40 dk
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 dk
Meatballs in tomato sauce
1sa 10 dk
"Marry me" chicken pasta
35 dk
Fruit Ice Cream
5 dk
Grab and Go Breakfast Wrap
30 dk
Quick pulled pork in beer sauce
35 dk
High protein chicken parmi hot pocket
1sa 15 dk
Creamy "marry me" chicken pasta
30 dk
Tex-Mex chicken casserole
45 dk
Crispy sticky sesame chicken
45 dk