Dispositivos e acessórios
Mini Burgers
Preparação 55min
Total 2h 40min
25 pieces
Ingredientes
Mini buttermilk rolls
-
eggs4
-
fresh milk190 g
-
20 g fresh yeast, crumbledactive dry yeast2 ¼ tsp
-
butter cut in pieces30 g
-
honey70 g
-
plain flour560 g
-
sesame seeds to sprinkle on the rolls
Mini beef burgers
-
fresh coriander leaves only4 - 5 sprigs
-
fresh red chilli deseeded, cut in pieces10 g
-
minced beef broken into pieces730 - 750 g
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper½ - ¾ tsp
-
Worcestershire sauce1 - 2 tsp
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
cooking oil to pan-fry
-
cheddar cheese measuring 3 cm x 4 cm25 slices
-
mayonnaise to garnish
-
mini cos lettuce (approx. 2 heads), leaves only, cut in small pieces
-
ripe tomatoes cut in slices2
-
red onion cut in slices½ - 1
-
pickled gherkin cut in slices (2 mm)1 - 2
-
barbecue sauce to garnish (see tips)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
12.9 g
Energia
1141 kJ /
272 kcal
Gordura
15.3 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
21.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is always Room at our Table
36 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Nenhuma avaliação
Chicken and Prawn Siew Mai
45min
Seafood Rice
Nenhuma avaliação
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5min
Three Egg French Omelet
30min
Oreo® Ice Cream
8h 30min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Sambal Kangkung
10min
Mantao
1h