Dispositivos e acessórios
Vegan Oyster Mushroom Soup
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
onions halved115 g
-
carrots cut into pieces115 g
-
85 g celeriac, cut into piecescelery cut into pieces85 g
-
parsnip cut into pieces60 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil30 g
-
water650 g
-
oyster mushroom, fresh thinly sliced450 - 500 g
-
bay leaf, dried2
-
allspice berry3
-
paprika, sweet1 tsp
-
paprika, hot½ tsp
-
white pepper, ground¼ tsp
-
ginger, dried, ground¼ tsp
-
nutmeg, ground¼ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
tomato purée (concentrate)15 g
-
marjoram, dried2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
657.6 mg
Proteína
5.2 g
Energia
631.5 kJ /
150.9 kcal
Gordura
8.4 g
Fibra
5.8 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We celebrate our UNIQUENESS
21 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Sautéing Shrimp
Nenhuma avaliação
Coconut Dhal
Nenhuma avaliação
Black Tahini Banana Bread
1h 20min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8h 30min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Nenhuma avaliação
Nut butter dressing
5min
Almond milk powder
30min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1h 35min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Gluten-Free Mushroom Lasagna
1h 45min
Mushroom Wellington
2h 20min