Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
Preparação 5min
Total 45min
2 portions
Ingredientes
-
mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) in pieces85 g
-
Parmesan cheese30 g
-
vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed115 g
-
garlic clove1
-
egg, large (65-70 g)2
-
salt¼ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
915.9 mg
Proteína
24.9 g
Energia
1421.2 kJ /
339.7 kcal
Gordura
21.6 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
11.6 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We celebrate our UNIQUENESS
21 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Milk chocolate hazelnut spread
15min
Gluten free shortbread
1h 35min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Gluten-free Rice Flour and Chocolate Cookies
1h 35min
Gluten Free Brownies
1h 20min
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Bellini
5min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Nenhuma avaliação
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20min
Argentinian Alfajores
1h 10min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Gluten free pizza dough
2h