Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
Preparação 5min
Total 45min
2 portions
Ingredientes
-
mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) in pieces85 g
-
Parmesan cheese30 g
-
vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed115 g
-
garlic clove1
-
egg, large (65-70 g)2
-
salt¼ tsp
-
black pepper, ground1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
915.9 mg
Proteína
24.9 g
Energia
1421.2 kJ /
339.7 kcal
Gordura
21.6 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
11.6 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We celebrate our UNIQUENESS
21 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Date and Nut Balls
20min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Red Velvet Cake
1h 20min
Brownie Brittle
40min
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
Nenhuma avaliação
Spiralized tortilla
Nenhuma avaliação
Chocolate Avocado Dream
15min
Pinsa
29h
Dubai pistachio tiramisu
Nenhuma avaliação
Non-dairy Mexican chocolate ice cream
12h 20min
Mac and Cheese (TM7)
20min