Dispositivos e acessórios
Gluten-Free Chocolate Cake with Nuts
Preparação 25min
Total 1h 10min
12 slices
Ingredientes
Chocolate and nut cake
-
eggs6
-
roasted almonds100 g
-
walnuts cut in halves100 g
-
roasted hazelnuts100 g
-
Dutch-processed cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
butter softened, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and cocoa cream
-
icing sugar100 g
-
Dutch-processed cocoa powder30 g
-
pure hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese softened100 g
-
mixed whole nuts to decorate
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
9.4 g
Energia
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Gordura
33 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We Celebrate our Uniqueness
19 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Kek Batik Indulgence
24h 45min
Roti John
30min
Fresh fruit tart (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Pumpkin Chai Latte
20min
Neapolitan pizza
1h 30min
Wholemeal pide
1h 35min
Kuih Kosui Pandan (Pandan Rice Cake with Grated Coconut)
Nenhuma avaliação
Laksam (Kelantan Flat Rice Noodles in Fish Gravy)
2h 25min
Chocolate Batik Cookies
45min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min