Dispositivos e acessórios
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
Preparação 10min
Total 30min
300 g
Ingredientes
-
80 g raw almond nutsraw cashew nuts80 g
-
garlic clove½
-
preserved roasted red capsicums in oil100 g
-
olive oil30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
salt1 tsp
-
bread slices toasted10 - 12
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
1422 mg
Proteína
22.9 g
Energia
2706.4 kJ /
646.8 kcal
Gordura
26.9 g
Fibra
12.3 g
Gordura saturada
4.6 g
Hidratos de carbono
86.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We Celebrate our Uniqueness
19 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Community fave brown rice salad
55min
Dairy-free Mocha Ice Cream
8h 5min
Cheesy Spiralized Potato Pancakes
40min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Pickled Red Onions
1h 50min
Berry Chia Jam
30min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4h 40min
Banana bread (Diabetes)
1h 15min
Cheesy broccoli nuggets (12 months+)
45min
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1h 30min
Fermented beetroot dip
25h
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min