Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Bulgur mixture
- 150 g red onion, cut into halves and finely sliced
- 1000 g water, plus extra to soak
- 1 pinch sea salt, plus extra to taste
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp ground turmeric
- 2 tsp harissa paste
- 2 pieces orange zest, no white pith
- 70 g olive oil
- 1 - 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g bulgur
- 1 orange, peeled and cut into quarters
- 20 g balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tsp caster sugar
Salad
- olive oil spray, to fry
- 180 g haloumi, cut into slices (1 cm)
- 2 baby eggplants, cut into halves lengthways, flesh scored
- 80 g shelled pistachios
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 6 sprigs fresh mint leaves
- 1 pomegranate, arils only (see Tips)
- 60 g fresh baby spinach
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2742.4 kJ / 653 kcal
- Proteína
- 22.6 g
- Hidratos de carbono
- 50.6 g
- Gordura
- 37.6 g
- Gordura saturada
- 9.1 g
- Fibra
- 12.9 g
- Sódio
- 1571.1 mg
Receitas alternativas
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Spiced paneer parcels
50min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Mixed grain risotto
1h 25min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM6)
40min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Mango salmon bowl
40min