Dispositivos e acessórios
Lentil loaf
Preparação 25min
Total 1h 55min
15 slices
Ingredientes
-
brown rice170 g
-
linseed30 g
-
water1500 g
-
dried red lentils, split300 g
-
margarine vegan, for greasing
-
carrots cut into pieces300 g
-
red pepper cut into pieces150 g
-
onions cut into halves100 g
-
olive oil30 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
curry powder1 tsp
-
mustard50 g
-
ketchup40 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Proteína
7 g
Energia
644 kJ /
154 kcal
Gordura
4 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
22 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Vibrant Vegan
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Vegan Butter Spread
5 godz. 10 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Vegan bean burger
1 godz. 20 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 godz. 30 min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min