Dispositivos e acessórios
Salmon and Mushroom Rice
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
garlic clove thinly sliced1
-
capsicums any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
fresh mushrooms cut in quarters100 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
fish stock cube (for 0.5 l)1
-
paprika (opcional)1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water400 g
-
short-grained rice200 g
-
fresh skinless salmon fillets cut in pieces (2-3 cm)250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
637.7 mg
Proteína
21.5 g
Energia
1963.2 kJ /
470 kcal
Gordura
15.2 g
Fibra
11.1 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
68.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We Celebrate our Uniqueness
19 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Nenhuma avaliação
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Nenhuma avaliação
Old fashioned apple mocktail
1h 5min
Virgin Apple Cider Old Fashioned
50min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15min
Honeyed Chicken
25min
Cereal Prawns
30min
Spaghetti Muffins
55min
Chicken Afritada
30min