Dispositivos e acessórios
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
Preparação 5min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
water20 oz
-
globe artichokes trimmed (see Tip)2
-
fresh tarragon leaves and tender stems½ oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter room temperature4 oz
-
lemon juice1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1.5 g
Energia
516.5 kJ /
123.5 kcal
Gordura
11.5 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
4.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Veggie Table
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1 Std.
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 Min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1 Std.
Green Bean Gremolata
25 Min
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
45 Min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 Std. 20 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 Std. 40 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Tuna Tartare
40 Min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 Min
Golden Beet Gazpacho
50 Min