Dispositivos e acessórios
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
Preparação 5min
Total 40min
2 portions
Ingredientes
-
water20 oz
-
globe artichokes trimmed (see Tip)2
-
fresh tarragon leaves and tender stems½ oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter room temperature4 oz
-
lemon juice1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
1.5 g
Energia
516.5 kJ /
123.5 kcal
Gordura
11.5 g
Fibra
2.5 g
Hidratos de carbono
4.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Veggie Table
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20min
Steamed Asparagus
35min
Sautéing 7 oz Leeks
Nenhuma avaliação
Pinot Noir Poached Pears
2h
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Lemon Caper Asparagus
25min
Artichokes Romana
50min
Crab Cakes
1h 35min
Sautéing 10 oz Fennel
25min
Steamed and Grilled Beets
1h 20min
Cream of Asparagus Soup
15min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min