Versões compatíveis
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 10 g dried porcini mushroom
- 200 g boiling water, to soak
- 2 pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves
- 80 g dry sherry
- 2 tsp sweet paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 Beurre Bosc pears, trimmed, cored and cut into wedges
- ½ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 - 3 eschalots (approx. 100 g)
- 2 garlic cloves
- 50 g unsalted butter
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g green peppercorns, in brine, drained and rinsed
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 200 g crème fraîche
- fresh chives, chopped, to garnish
- crusty bread, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2631.9 kJ / 629.1 kcal
- Proteína
- 55.5 g
- Hidratos de carbono
- 29.7 g
- Gordura
- 29.2 g
- Gordura saturada
- 15.3 g
- Fibra
- 5.3 g
- Sódio
- 436.2 mg
Receitas alternativas
Ciabatta olive sticks
2u. 5min
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5 min
Pink Coconut Kisses
1h 20 min
Sweet breakfast bread
1h 30min
Vegan almond dip
5min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6h 10min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, TM6)
Nenhuma avaliação
Buffalo chicken pizza
1h 30min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1h 55min
Quick Rise Basic Bread
45 min
Creamy Mac & Cheese
30 min