Dispositivos e acessórios
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
Preparação 15min
Total 1h 35min
6 portions
Ingredientes
-
whole chicken (approx. 1400 g)1
-
garlic cloves5
-
fresh long red chillies deseeded and cut into halves2
-
red onions cut in wedges or in slices (1 cm)200 g
-
extra virgin olive oil plus 1 teaspoon and 1 tablespoon extra30 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper plus extra to season¼ tsp
-
sweet paprika plus an extra 1 tsp1 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
tomatoes cut into quarters600 g
-
sundried tomato pesto190 g
-
water400 g
-
Chicken stock paste1 tbsp
-
fresh green beans trimmed (see Tips)300 - 400 g
-
dried risoni pasta250 g
-
extra virgin olive oil to fry
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
270.3 mg
Proteína
53.3 g
Energia
3783.7 kJ /
904.3 kcal
Gordura
54.7 g
Fibra
7.1 g
Gordura saturada
12.8 g
Hidratos de carbono
51 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Manifesto
202 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Nourish
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35min
"Moussaka" bowl
45min
"Marry me" chicken pasta
35min
Chicken and mushroom rice
45min
Quick and easy pork noodles
20min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Souvlaki lamb couscous salad
25min
Tex-Mex chicken casserole
45min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min