Dispositivos e acessórios
Beetroot carpaccio with burrata
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 portions
Ingredientes
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Beets
-
water1800 g
-
raw beetroots800 g
-
ice cold water to cool
-
rocket60 g
-
burrata cheese torn into pieces250 g
-
pomegranate arils (opcional)2 tbsp
-
pecan nuts (opcional)2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
310.6 mg
Proteína
8.8 g
Energia
923.3 kJ /
220.7 kcal
Gordura
15.9 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
5.5 g
Hidratos de carbono
11.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10min
Pickled red onions
1h 50min
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Chunky guacamole
10min
Mushroom Taco Filling
35min
Carnitas
50min
Shredded Lettuce
10min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55min
Mulled white wine
15min
Passion fruit mojito mocktail
15min
Gluten free bread rolls
2h 30min