Dispositivos e acessórios
Baked Pork Tenderloin with Rice
Preparação 30min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
Mushroom Sauce
-
parsley leaf, fresh15 g
-
onions halved115 g
-
vegetable oil15 g
-
395 g wild mushroom, fresh, slicedfresh brown mushrooms sliced395 g
-
water100 g
-
sour cream, any type200 g
-
double cream (around 48 % fat)200 g
-
vegetable stock paste2 heaped tsp
-
lemon juice1 tsp
-
salt½ tsp
-
pepper, ground3 pinches
-
vegetable oil to fry2 tbsp
-
pork tenderloin in one piece595 - 795 g
Pork and Rice
-
salt to season
-
pepper, ground to season
-
long-grain rice340 g
-
water650 g
-
vegetable oil1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1773.2 mg
Proteína
36.6 g
Energia
4153.2 kJ /
992.7 kcal
Gordura
55.5 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
23.3 g
Hidratos de carbono
88.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Every Season is a Healthy SEASON
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Sautéing Chicken Strips
Nenhuma avaliação
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Vegan Bolognese
50min
Two Pound Apple Pie
1h 25min
Curly Fries with Garlic Sauce
55min
Broccoli Stem Slaw
15min
Chicken Salad Sandwich Wraps
15min
Lemon Pasta
35min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5h 15min
Loaded Potato Soup
30min
Steamed Frittata Egg Cups
45min