Dispositivos e acessórios
Baked Pork Tenderloin with Rice
Preparação 30min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
Mushroom Sauce
-
parsley leaf, fresh15 g
-
onions halved115 g
-
vegetable oil15 g
-
395 g wild mushroom, fresh, slicedfresh brown mushrooms sliced395 g
-
water100 g
-
sour cream, any type200 g
-
double cream (around 48 % fat)200 g
-
vegetable stock paste2 heaped tsp
-
lemon juice1 tsp
-
salt½ tsp
-
pepper, ground3 pinches
-
vegetable oil to fry2 tbsp
-
pork tenderloin in one piece595 - 795 g
Pork and Rice
-
salt to season
-
pepper, ground to season
-
long-grain rice340 g
-
water650 g
-
vegetable oil1 tbsp
-
salt1 ½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1773.2 mg
Proteína
36.6 g
Energia
4153.2 kJ /
992.7 kcal
Gordura
55.5 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
23.3 g
Hidratos de carbono
88.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Every Season is a Healthy SEASON
19 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Falafel Waffle
40min
Herb Crusted Lamb with Roasted Vegetables
Nenhuma avaliação
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Muffin Pan Lasagnas
1h
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Jalapeño Popper Dip
1h 10min
Crostini with mushrooms and fontina
35min
Texas Chili
1h 10min
Apple Onion Tea
15min
Baked Chili Beans
50min