Dispositivos e acessórios
Knapperig brood
Preparação 20min
Total 3h
10 porties
Ingredientes
-
rijstmeel100 g
-
boekweitbloem100 g
-
gemalen lijnzaad meel50 g
-
aardappelzetmeel100 g
-
zout10 g
-
olijfolie om in te vetten
-
water450 g
-
verse gist10 g
-
psylliumvezels25 g
-
honing15 g
-
aardappelzetmeel om te bestuiven
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
393.9 mg
Proteína
3.2 g
Energia
636.3 kJ /
152.1 kcal
Gordura
2.7 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
29.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij gebak: Puur genieten, zonder compromissen
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Verse Tomatensoep
30min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Gyoza met kip en knoflook
45min
Pico de Gallo
Nenhuma avaliação
Speltbrood
Nenhuma avaliação
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Nenhuma avaliação
Kimchi
Nenhuma avaliação
Franse brunch
Nenhuma avaliação
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Nenhuma avaliação
Roggebrood
Nenhuma avaliação
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min