Dispositivos e acessórios
Wit Brood
Preparação 15min
Total 3h 45min
12 porties
Ingredientes
Voordeeg
-
water50 g
-
verse gist5 g
-
1 el honingsuiker1 el
-
bloem110 g
Brooddeeg
-
water300 g
-
verse gist20 g
-
bloem540 g
-
zout2 afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
396.3 mg
Proteína
7.3 g
Energia
863 kJ /
206 kcal
Gordura
1.1 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
41.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De smaak van ambachtelijk brood
6 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza met parmaham en walnoten
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Kip en Groenten
Nenhuma avaliação
Crème brûlée op Portugese wijze
Nenhuma avaliação
Geode cake
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Nenhuma avaliação
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Kracht Muesli
25min
Zalm met rijst en champignons
30min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Brusselse Wafels
1h
Garnaalkroketten
Nenhuma avaliação
Béchamelsaus
15min