Dispositivos e acessórios
Wit Brood
Preparação 15min
Total 3h 45min
12 porties
Ingredientes
Voordeeg
-
water50 g
-
verse gist5 g
-
1 el honingsuiker1 el
-
bloem110 g
Brooddeeg
-
water300 g
-
verse gist20 g
-
bloem540 g
-
zout2 afgestreken tl
-
bloem om te bestuiven
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
396.3 mg
Proteína
7.3 g
Energia
863 kJ /
206 kcal
Gordura
1.1 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
41.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
De smaak van ambachtelijk brood
6 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Sloppy Gold Rush Burgers
Nenhuma avaliação
Blue Hawaii
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Rijstpap
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Vruchtenpuree
Nenhuma avaliação
Brusselse Wafels
1h
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Regenboog Veggie Pizza
Nenhuma avaliação
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Nenhuma avaliação
Brioche
5h
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Geraardbergse Mattentaarten
1h