Dispositivos e acessórios
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
broccoli florets200 g
-
fresh salmon fillets (150-180 g each)4
-
salt plus extra to taste
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
tikka paste4 tsp
-
red lentils50 g
-
lemon zest only½
-
fresh ginger sliced2 cm
-
carrots cut into chunks300 g
-
onions cut into quarters100 g
-
garlic clove1
-
50 g olive oilbutter cut in pieces50 g
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
fresh coriander plus some extra leaves to garnish2 sprigs
-
milk100 g
-
cream (opcional) to garnish4 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
39.4 g
Energia
2360 kJ /
564 kcal
Gordura
35 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
UAE 2025
4 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Raspberry and Basil Sangria
40min
Apple Tart (TM6)
Nenhuma avaliação
Grated Potato Pancakes (TM5)
35min
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35min
Mango frozen yogurt
5min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Mai Tai
10min
Bellini Cocktail
5min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1h 30min
Mojito mocktail
5min