Versões compatíveis
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
80
g goat's cheese, medium hard, cut into pieces (2-3 cm)
ou 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) - 20 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
-
300
g ripe tomatoes, seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)
ou 300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm) - 1 ½ tsp fine salt
- 1 sprig fresh basil, leaves washed and dried
- 650 g water
- 350 g pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1590 kJ / 380 kcal
- Proteína
- 12.7 g
- Hidratos de carbono
- 65.6 g
- Gordura
- 9.2 g
- Fibra
- 3.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Salmon Farfalle with Pesto
45 Min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 Std. 10 Min
Spring Vegetable Penne
45 Min
Strawberries and Cream Popsicles
8 Std. 15 Min
Hibiscus and Raspberry Tart
2h 35min
Curry potato soup
35min
Polenta
50 Min
Gilthead bream baked in a salt crust
35min
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35min
Lentil and chorizo stew
3hod. 45min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 Std.