Versões compatíveis
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
80
g goat's cheese, medium hard, cut into pieces (2-3 cm)
ou 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) - 20 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
-
300
g ripe tomatoes, seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)
ou 300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm) - 1 ½ tsp fine salt
- 1 sprig fresh basil, leaves washed and dried
- 650 g water
- 350 g pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1590 kJ / 380 kcal
- Proteína
- 12.7 g
- Hidratos de carbono
- 65.6 g
- Gordura
- 9.2 g
- Fibra
- 3.9 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chickpea soup with spinach
40 min
Steamed aubergine and ricotta lasagne
1h 25min
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Lamb’s lettuce cream soup, Broccoli with olive sauce
45 min
Chunky Guacamole
10min
Green bean bundles, potatoes and thyme butter
50 min
Sous-Vide Sausage Ragù
2h 25min
Risotto with Parmesan
40 min
Soubise Sauce
30 min
Versatile smooth soup
45 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 min
Pepper and Salami Sauce
45 min