Versões compatíveis
Goat's Cheese Panna Cotta with Beetroot and Port Jelly, Beetroot Gel and Beetroot Pickles
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Goats Cheese Panna Cotta
- 600 g double cream
- 400 g goat's milk
- 6 gelatine leaves
- 400 g soft goat's cheese, strong flavoured, rindless
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground white pepper
Beetroot and Port Jelly
- 150 g beetroot juice
- 150 g port
- 50 g maple syrup
- 2 gelatine leaves
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
Beetroot Gel
- 300 g beetroot juice
- 80 g maple syrup
- 4 Tbsp agar-agar (10 g)
- ¼ tsp fine sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
- 125 g water, cold
Beetroot Pickles
- ½ cinnamon stick
- ½ tsp coriander seeds
- 5 cardamom pods
- 1 star anise
- 250 g cider vinegar
- 250 g caster sugar
- 2 garlic cloves, finely sliced
- 2 sprigs fresh thyme
- 2 pinches fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 300 g water
- 300 g beetroots, peeled, diced (0.5 cm)
Beetroot Slaw and Garnish
- 100 g beetroots, finely sliced (julienne)
- 100 g fresh bean sprouts (mung bean)
- 100 g ruby chard
- 1 Tbsp rapeseed oil (cold-pressed)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 2 candy striped beetroots, thinly sliced
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2252 kJ / 538 kcal
- Proteína
- 11.5 g
- Hidratos de carbono
- 43.5 g
- Gordura
- 35.4 g
Receitas alternativas
Peach Pavlova
5h 30min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Caramel Parfait
7ωρ.
Pork and Mushroom Broth
1h 25min
Limoncello Tarts
3h 15min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Nenhuma avaliação
Meringue Ghosts
12h 25 min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 godz. 30 min
Eggnog Ice Cream
10h 50min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min