Dispositivos e acessórios
Chickpea stew with vegetables and chorizo
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
leek sliced (only the white part)1
-
carrots coarsely sliced150 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
chorizo sliced150 g
-
750 g water, with 2 stock cubesbroth750 g
-
potatoes cut into small cubes200 g
-
bay leaf, dried1
-
chickpeas, cooked canned, washed and drained800 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
12.6 g
Energia
1212 kJ /
290 kcal
Gordura
18.1 g
Fibra
8.3 g
Hidratos de carbono
20 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Chicken with Peppers
1 Std.
Yellow rice with chicken
40 Min
Peas with ham
30 Min
Creamy pea soup
40 Min
Cabbage soup
50 Min
Mediterranean pearl barley risotto
1 Std.
Porridge with fresh fruit
15 Min
Lentil and spinach soup
50 Min
Potato cakes
45 Min
Smooth cauliflower soup
50 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.