Dispositivos e acessórios
Bubur Lambuk Terengganu
Preparação 5min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
fish (sardine or mackerel)550 g
-
water1750 g
-
shallots80 g
-
garlic cloves4
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fresh ginger20 g
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black pepper powder2 tsp
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salt adjust to taste1 tsp
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kerisik (toasted coconut paste)½ tbsp
-
budu (anchovy fish sauce) (opcional)1 tbsp
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rice rinsed150 g
-
coconut milk160 g
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wild betel leaves (daun kadok)20 g
-
wild ferns (pucuk paku)20 g
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cekur leaves20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
453.7 mg
Proteína
21.4 g
Energia
1044.7 kJ /
249.7 kcal
Gordura
5.6 g
Fibra
0.8 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
25.4 g
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