Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g cheddar cheese
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 large onion, cut into quarters
- 2 carrots (approx. 250 g), cut into pieces
- 2 celery stalks (approx. 100 g), cut into pieces
- 1 zucchini (approx. 200 g), cut into pieces
- 200 g fresh brown mushrooms, cut into halves
- 500 g beef mince, broken into pieces
- 600 g floury potatoes, red and blue varieties, cut into pieces (1 cm)
- 600 g sweet potato, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g tomato paste
- 40 g plain flour
- 80 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tbsp Dijon mustard
- ¾ tsp ground black pepper
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp dried mixed herbs
- 150 g frozen peas
- 30 g salted butter
- 100 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2590.2 kJ / 619.1 kcal
- Proteína
- 26.9 g
- Hidratos de carbono
- 59.6 g
- Gordura
- 31 g
- Gordura saturada
- 12.9 g
- Fibra
- 9.2 g
- Sódio
- 582.6 mg
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