Dispositivos e acessórios
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
Preparação 10min
Total 1h
8 porties
Ingredientes
-
volle melk600 g
-
kokosmelk150 g
-
suiker150 g
-
maïszetmeel30 g
-
pandan aroma2 tl
-
vanille extract1 tl
-
eierdooiers5
-
limoenzeste1 tl
-
zout¼ tl
-
suiker8 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
99.1 mg
Proteína
3.1 g
Energia
1137.5 kJ /
271.9 kcal
Gordura
21.3 g
Fibra
0.1 g
Gordura saturada
14.7 g
Hidratos de carbono
13.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Indonesische Rijsttafel
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nenhuma avaliação
Tumis Buncis
Nenhuma avaliação
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nenhuma avaliação
Hartige cashew roomkaas
Nenhuma avaliação
Cashew brood wentelteefjes
Nenhuma avaliação
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Nenhuma avaliação
Basisbouillon
Nenhuma avaliação
Pistache Crème Brûlée
Nenhuma avaliação
Japanse Ramen Noedelsoep
1h 40min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Nenhuma avaliação
Aardappel pannenkoeken
45min