Dispositivos e acessórios
Pasta alla Vodka
Preparação 5min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic cloves4 - 5
-
extra virgin olive oil15 g
-
butter10 g
-
tomato paste70 g
-
tomato passata150 g
-
vodka40 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
cooked pasta of choice350 g
-
boiling water (if needed)1 - 2 tbsp
-
fresh basil only leaves, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
428.8 mg
Proteína
11.2 g
Energia
1555.1 kJ /
371.7 kcal
Gordura
19.2 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
33.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Newsletter 2025
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35min
Vegan Porridge with Fruit and Cinnamon
Nenhuma avaliação
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Macadamia Chocolate Cookies
Nenhuma avaliação
Bannofee Muffin
45min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Salt-free arrabbiata sauce
25min
Banana and raspberry soft serve
5min
Spicy Margarita Fizz
10min
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min
Strawberry margarita
5min
Best lemon drizzle cake
35min