Versões compatíveis
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Chicken
- 700 g chicken breast, cut into strips (approx.1 cm)
- 50 g lemon juice
Spinach and almond pesto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 30 g blanched almonds
- 1 garlic clove
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
Pasta
- 1200 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- salt, for seasoning
- ground black pepper, for seasoning
- 400 g tagliatelle pasta nests (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3598.3 kJ / 856.8 kcal
- Proteína
- 58.3 g
- Hidratos de carbono
- 69.6 g
- Gordura
- 37.2 g
- Gordura saturada
- 7.6 g
- Fibra
- 5 g
- Sódio
- 636.6 mg
Receitas alternativas
Chicken and pesto risoni
35min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1u.
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Chicken and warm potato salad
55min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Chicken Caesar pasta salad
55min
Paprika chicken with sour cream sauce
1u. 15min
Chicken pesto pasta
30min
Risoni with salmon and spinach
25min
Chorizo and chicken pasta
50min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min