Dispositivos e acessórios
Callos
Preparação 10min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
olive oil50 g
-
red onions quartered150 g
-
leeks50 g
-
red peppers deseeded and cut in pieces (3 cm)50 g
-
green peppers deseeded and cut in pieces (3 cm)100 g
-
garlic cloves4
-
paprika1 tsp
-
tomatoes, canned chopped200 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tripe, cooked cut in strips (1 cm)600 g
-
water330 g
-
chicken stock paste1 tbsp
-
white chickpeas, canned (washed and drained)200 g
-
chorizo sliced (1 cm)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
23.8 g
Energia
1641.5 kJ /
392.3 kcal
Gordura
25.8 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
16.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Filipino Dishes
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Protein packed fluffy banana pancakes
30min
Caramelized Apple Spirals
Nenhuma avaliação
Halloween punch
15min
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Guacamole
5min
Egg Pudding With Passion Fruit
5h 20min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Party popcorn
1h
Reindeer Pear and Caramel Cupcakes
2h